Er du over 15 år? Ny i Oslo? Lyst til å begynne å spille igjen etter en pause? Uansett grunn og hvilket instrument du spiller så ønsker Norges største boyband deg hjertelig velkommen til øvelse på Alfaset 3. Industrivei 1 følgende torsdager fremover. Vi kan love at du vil bli tatt godt vare på.

Torsdag 2. September 18:30

Torsdag 16. September 18:30

Torsdag 30. September 18:30

Torsdag 7. Oktober 18:30

Vi disponerer et lokale på 184 kvm med god plass til å holde gjeldene  coronaregler. Vi har egne stoler/notestativ, oppmerkede områder på gulvet og en egen «smittevernsgruppe» som vasker og passer godt på oss.

Kampen Janitsjarorkester ble startet av Rolf Letting i 1929 som i en alder av 13 år samlet 5 gutter i alderen 9-13 år på loftet i Sigurdsgt. 5. I dag er vi ca 75 medlemmer fra 17 til 81 år.

Korpsets spillestil og allsidighet har ført til mange spesielle og fantastiske opplevelser. Vi har spilt på Finnmarksvidda og på cruisebåt fra Miami til New Orleans. Vi har spilt på Wenche Myhres show i Tyskland og på Harley Davidson treff i Hallingdal. Korpset har vært orkester i underholdningsprogram på tv, teaterforestillinger og show, bryllup og bursdager. Våre egne konserter har vi holdt i både i små og store konsertlokaler, som feks Templet, Oslo Konserthus og Den norske Opera.

Gjesteartister har vi både vært og selvsagt hatt med oss. Big Bang, Di Derre, Silya, Atle Pettersen og Didrik Solli-Tangen er bare noen av artistene vi har hatt gleden av å samarbeide med de siste årene.

Korpset er stadig i utvikling og ønsker selvsagt alltid å bli bedre. Vi holder derfor seminarer og har undervisning med dyktige og anerkjente lærere.

Vi har akkurat startet opp på et «nesten» normalt nivå etter 18 mnd nedstengelse og gleder oss stort til endelig å kunne starte samarbeid og utvikling med vår nye musikalske leder og dirigent, den anerkjente trombonisten Tarjei Grimsby.

Fremover er det planlagt seminar, introduksjonskonsert og julekonserter i tillegg til marsjering og oppdrag. I april 2022 slår vi til med konsert på ærverdige Chat Noir med den allsidige verdenskjente musikeren James Morrison.

Har du lyst til å bli en Kampegutt og synes dette høres ut som noe du har lyst til å være en del av? Registrer deg her, ta med deg instrument og godt humør og møt opp. Vi håper å se deg.