Hvem hadde trodd, at vi for andre år på rad, skulle feire 17. mai uten det tradisjonelle 17. mai toget i Oslo.

Pandemien har hatt inngripende konsekvenser for alle i landet, ja i hele verden. For korpsbevegelsen i Norge har det betydd at vi har mistet mange medlemmer og for KJO at vi ikke har fått spille sammen siden oktober 2020. Ja, noen av oss har kanskje ikke engang rørt instrumentet siden da.

Vi ønsker alle at pandemien skal slås ned og gjør vårt beste for å følge gjeldende smittevernsregler.
Gleden var stor da vi fikk beskjed om at vi kunne få øve ute med strenge regler. Første øvelse ble overholdt på en 1800 kvm stor parkeringsplass. Vi satt på munnbind, spritet oss ned og stilte opp med 2 meters avstand. Så gøy det var å endelig få spille sammen igjen. Målet for øvelsene var selvsagt å kunne gjennomføre pop-up konserter på selveste nasjonaldagen.

Dessverre kan vi ikke annonsere hvor og når vi skal spille, men kan avsløre at vi blir å høre på 9 forskjellige steder i Oslo, fra nord til sør. Hold vinduer og ører åpne, kanskje hører dere oss. Følg med på Norges Musikkorps Forbund sin Facebook side for livesending hvor vi er med klokken 07:45.
Hva som skjer fremover er selvfølgelig avhengig av av at smittetallene går nedover.

Vi har fått invitasjon til stort musikkstevne for å feire Huseby skoles musikkorps som feirer 100 år og håper å kunne delta der. En tur til Beitostølen står på planen mot slutten av juni.
Til høsten planlegger vi konsert i oktober (Eventhallen i Oslo ) og i desember står selvsagt vår tradisjonelle julekonsert for tur, både i Ski og i Oslo. I år med Sarah Bøhn (The Voice) fra Kolbotn som vokalist.

Inntil vi sees igjen, håper vi dere holder dere friske og at alle får en fin 17. mai.🇳🇴